Ceyhan’da 6 Ocak Satranç Turnuvası Sona Erdi



Ceyhan’da 6 Ocak Satranç Turnuvası Sona Erdi

05.01.2009

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Türkiye Satranç Federasyonu Ceyhan ilçe Temsilciliği öncülüğünde düzenlenen; Ceyhan Final Dergisi Dersanelerinin Sponsorluğunu yaptığı "6 Ocak Ceyhan’ın kurtuluşu Satranç Turnuvası" sona erdi.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Türkiye Satranç Federasyonu Ceyhan ilçe Temsilciliği öncülüğünde düzenlenen "6 Ocak Ceyhan’ın kurtuluşu Satranç Turnuvası" sona erdi.
Devlet Bahçeli Spor Tesisleri'ndeki turnuvaya büyükler, gençler ve yıldızlar kategorilerinde toplam 103 sporcu katıldı.

Turnuva sonunda bir konuşma yapan Ceyhan Satranç Temsilcisi Tuncay Bayram, Ceyhan'da satranç sporuna gün geçtikçe ilginin arttığını belirterek, "Ceyhan'da gösterilen bu ilgi, satranç sporunun Ceyhan'daki geleceği açısından ümit veriyor. Ceyhan Belediyespor bünyesinde kurulma aşamasında olan Tenis ve Satranç şubesinin açılacak olması da bunun en güzel örneğidir" dedi.

Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yaylacı, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Mükremin Duygun'un ve Ceyhan Final Dergisi Dersaneleri ÖSS Bölüm Müdürü İbrahim Uçar'ın da hazır bulunduğu satranç turnuvasında büyükler, gençler ve yıldızlar kategorilerinde dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi.

Hiç yorum yok: