HALUK LEVENT 30 EKİM'DE CEYHAN'DA

HALUK LEVENT 30 EKİM'DE CEYHAN'DA


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle, Anadolu rock müziğinin sevilen sesi Haluk Levent 30 Ekim Cuma günü Ceyhan'da konser verecek.

26 Ekim 2009 10:46
Ceyhan Belediyesi’nce ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ münasebetiyle hazırlanan etkinlikler çerçevesinde Anadolu rock müziğinin sevilen sesi Haluk Levent tarafından bir konser verileceği bildirildi.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 86’ıncı yıl dönümü nedeniyle Ceyhan Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü
“hemşerilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını şimdiden kutluyorum. Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Aziz Atatürk’ün mirasını ilelebet yaşatmak ve geleceğe taşımak şiarımız olacaktır. Ceyhan Belediyesi olarak bu yıl ki kutlamalarda Anadolu rock müziğinin sevilen sesi Haluk Levent’i ilçemize davet ettik. İnşallah güzel bir konserle sizlere merhaba diyecek. Tüm Ceyhanlı hemşerilerimizi Cumhuriyet konserine bekliyoruz” dedi.

Namık Kemal Mahallesi Orhan Ekinci Bulvarı üzerindeki alanda 30 Ekim Cuma günü saat 19.00’da başlayacak olan Haluk Levent konserine vatandaşların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

http://www.yeniceyhan.com/haber/929-haluk-levent-30-ekimde-ceyhanda.html

Hiç yorum yok: